Lauri Terho on kerännyt Tammelan Bucht-suku ry:n sukuluetteloihin yli 40 000 nimeä. Päätimme julkaista niitä verkossa sukuseuran jäsenille tiedoksi ja hyödynnettäväksi. Samalla toivomme saavamme mahdollisia korjaus-/täydennystietoja, koska näin laajassa luettelossa on hyvin todennäköisesti puutteita ja virheitä. Palaute pyydetään toimittamaan luettelon ylläpitäjälle sähköpostilla osoitteeseen erkki.tiensuu@gmail.com .

Sven Buchtin ja hänen kahden jälkipolvensa tiedoissa on vielä epävarmuuksia ja tulkinnanvaraisuuksia, koska varsinaisia kirkonkirjoja ruvettiin pitämään vasta 1600-luvun lopulla. Vanhemmat tiedot on koottu muista löytyneistä asiakirjoista. Kuvassa on esitetty Svenin jälkeläiskaavio kahden polven osalta.

Svenin lapsista luotettavimmat tiedot löytyvät Kirsti Svenintyttärestä, joka oli Uskelan kirkkoherra Kristian Agricolan vaimo, sekä Sakari Sveninpojasta, joka oli Kallion ratsutilan isäntä 1639–1679 ja n. 40 vuotta Tammelan kuudennusmies. Sakarin kuudesta lapsesta on erikseen sukuluettelot. Kahdesta muusta nimeltä tunnetusta ei ole tarkempia tietoja ja ilmeisesti useampikin lapsi on kuollut pienenä ja nimeä ei ole kirjattu hautausluetteloihin.

Tietosuojasyistä luettelot on rajattu ennen 1921 syntyneisiin, jotta elävien henkilöiden tietoja ei tulisi julkaistua. Ohjelma tulostaa kuitenkin kyseisen vuoden jälkeen vielä perheen muut lapset, mutta pelkästään nimet, ei muita henkilötietoja.

Luettelot ovat salasanan takana ja tarkoitettu vain sukuseuran jäsenten käyttöön. Jäsenet saavat salasanan sähköpostitse pyytämällä seuran jäsenrekisterin ylläpitäjältä Sanna Vesalalta; sanna.vesala@gmail.com . Samalla voitte ilmoittaa nykyiset yhteystietonne, jotta jäsenluettelomme pysyy ajan tasalla. Ja jos et ole vielä jäsen, liittyminen käy helposti kotisivujemme kautta (https://tammelanbuchtsuku.net/liittyminen/) ja pääset itsekin tutkimaan myös sukuluetteloita.

Luetteloihin pääsee klikkaamalla linkkiä: 

http://tammelanbuchtsuku.net/tutkimusartikkelit/buchtien-sukuluettelot-jasenille/