Sukuseuran jäsenyys ja jäsenmaksu toimintakaudelle 2020-2022

Seuraan voivat liittyä henkilöt, jotka syntyperän, avio- tai avoliiton kautta kuuluvat sukuun tai ovat muutoin kiinnostuneita Bucht-suvusta. Maksamalla jäsenmaksun 30 € liityt seuraan tai varmistat jäsenyytesi jatkumisen. Jäsenet  saavat vuosittain ilmestyvän Callion Kaiku -sukulehden ja kutsuja sukuseuran järjestämiin tapahtumiin ja kolmen vuoden välein järjestettäviin sukukokouksiin.

Jäsenmaksu maksetaan toimintakausittain, kolmelta vuodelta kerrallaan, yhteensä 30 €. Toimintakausi alkaa sukukokousta seuraavan vuoden alusta ja kestää kolme vuotta, seuraavan sukukokousvuoden loppuun saakka. Kun liityt nyt ja maksat jäsenmaksusi  alkuvuonna 2022, on jäsenyys voimassa heti ja jatkuu myös seuraavan toimintakauden 2023-2025!

Tilin nimi: Tammelan Bucht-suku ry
Tilinumero: FI03 5025 3340 0400 09

Merkitse maksun tiedonantoja kohtaan nimesi, osoitteesi ja mahdollinen sähköpostiosoitteesi.

Pyydämme sukuseuran uusia jäseniä myös täyttämään allaolevan henkilötietolomakkeen. Syötä lomakkeeseen myös kysytyt sukulaisuussuhdetiedot.

Tietojen käyttötarkoitus on sukututkimus ja sukukirjan julkaiseminen. Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste löytyy tästä Rekisteriseloste 2019 Tammelan Bucht-suku ry