Kotisivumme päävalikosta löytyy myös osio  JÄSENILLE. Siitä avautuu otsikko JÄSENARTIKKELIT, jota klikkaamalla sivusto pyytää kirjautumaan sisään. Jäsensivut on tarkoitettu vain jäsenmaksunsa maksaneiden sukuseuran jäsenten käyttöön.

Käyttäjätunnus on Tammelanbuchtsuku. Salasana on sama kuin aiemmin jäsenille tarkoitetuissa sukuluetteloissa. Vuonna 2023 liittyneille uusille jäsenille toimitamme salasanan sähköpostitse. Jos aiemmin liittyneillä jäsenillä ei ole vielä salasanaa, sen saa pyytämällä seuran jäsenrekisterin ylläpitäjältä Sanna Vesalalta; sanna.vesala@gmail.com . Samalla voitte ilmoittaa mahdolliset muutokset yhteystiedoissanne, jotta jäsenluettelomme pysyy ajan tasalla.

Jos et ole vielä jäsen, liittyminen käy helposti kotisivujemme kautta (https://tammelanbuchtsuku.net/liittyminen/). Ja muista maksaa myös jäsenmaksu, mikä on edellytys jäseneksi hyväksymiselle.

Jäsensivuilta löytyy tällä hetkellä Buchtien sukuluettelot sekä kaikki vuosina 2012–2022 ilmestyneet Callion Kaiku -sukulehden numerot. Vuodesta 2024 alkaen julkaisemme uutiset ja artikkelit sukuseuran verkkosivuilla.

Lisää artikkeleita on tulossa myöhemmin. Toivomme myös suvun jäsenten aktivoituvan kirjoittamaan omia sukujuttujaan, joita voimme sitten julkaista tällä foorumille kaikkien iloksi!