1. Muistattehan maksaa sukuseuran jäsenmaksun 35 euroa tilille Tammelan Bucht-suku ry, tilinumero: FI03 5025 3340 0400 09. Merkitse maksun tiedonantoja kohtaan nimesi, osoitteesi ja miel. sähköpostiosoitteesi. Maksu kattaa koko toimintakauden 2023–2025. Maksusta emme lähetä erikseen laskua. Ks. https://tammelanbuchtsuku.net/liittyminen/
  2. Ennakkotieto kevätretkestä 20.5.2023 Salon seudulle. Retki on harvinainen tilaisuus tutustua vanhan Uskelan ja Halikon historiallisiin paikkoihin, joissa Sven Buchtin tytär Kirsti eli 1600-luvun puolivälissä. Kirsti oli tuolloin Uskelan emäseurakunnan kirkkoherran Krister Agricolan puoliso. Myös Kirstin veli, Sakari Sveninpoika, Kallion ratsutilan isäntä, kävi todistettavasti pappilan vieraana. Tarkempi tiedote retkestä ilmoittautumisohjeineen julkaistaan pikapuoliin. Taustatietoa retken kohteista löytyy linkistä https://tammelanbuchtsuku.net/tiedotteet/tammelan-bucht-suvun-salon-seudun-kevatretken-20-5-2023-tausta-aineistoa/.
  3. Tammela 600 -juhlavuoden luennot. Sukuseura järjestää yhdessä Wahren-opiston kanssa syksyllä neljän yleisöluennon sarjan ”Tammelan historia avautuu kylien ja sukututkimuksen kautta”, ks. https://wahrenopisto.fi/luennot/. Lisäksi sukuseuran hallituksen jäsen Seppo Kujala on mukana järjestämässä useita tapahtumia ja luentoja Tammelan kirkon ja seurakunnan historiasta pitkin vuotta. Syksyllä on mm. luentosarja ”Tammelan seurakunnan kirkkoherroista ja heidän ajoistaan”. Kaikki tapahtumat löytyvät Tammelan kunnan sivuilta: https://www.tammela.fi/tapahtumat.

Otamme vastaan myös sukuseuran toimintaa koskevia toiveita ja ehdotuksia. Toiminnasta vastaa talkoovoimin pieni vapaaehtoisjoukko, joten ihmeisiin emme kuitenkaan pysty, vaikka parhaamme yritämme!

Tammelan Bucht-suku ry:n hallitus

PS. Verkkosivuiltamme kohdasta Yhteystiedot löytyy paitsi hallituksen yhteystiedot, myös muutaman hallituksen jäsenen esittely ja lisää on tulossa. Käykääpä kurkkaamassa, ketkä ovat toiminnan takana https://tammelanbuchtsuku.net/yhteystiedot/.